Contact

Boek Damascus voor een optreden bij jou in de buurt of stel jouw vraag via het contactformulier.

Theaterdienst

In een volledig verzorgde theaterdienst nemen we jong en oud mee op een muzikale reis rondom het thema ‘Wie Ziet Mij’? Zien wij de ander die anders denkt, er anders uitziet of misschien ergens anders woont? En is dat niet juist wat Jezus ons leert: de ander zien door Zijn ogen? De theaterdienst bevat naast eigen (deels akoestische) nummers, spoken word en video zo gewenst ook een blok aanbidding en een praatje. Eigentijds, divers en prikkelend. Indien gewenst kan ook een deel van een (jongeren)dienst ingevuld worden met dit programma.

Regulier optreden

Een regulier optreden is een optreden met veel nadruk op interactie, energie en sfeer: we maken er een feest van! We wisselen partytracks af met meer serieuze nummers, maar de nadruk ligt op het hebben van een goede tijd samen. Ideaal voor festivals, concerten, jongerenavonden etc. Optioneel nemen we ook een DJ mee voor deze optredens.

Akoestisch optreden

Meer dan de theaterdienst richt een akoestisch optreden zich op luisterliedjes en tekst. Doordat de vorm wat rustiger is, spreekt het een bredere doelgroep aan dan alleen jongeren en is het op meerdere plekken te programmeren. Muzikale begeleiding bestaat uit gitaar en cajon.

Optreden met band

Met een complete band inclusief toetsen, gitaren, percussie en achtergrondzang maken we een fantastisch muzikaal feestje van dit optreden. Zeer gevarieerd in muzikale stijlen, waarbij naast rap ook reggae, aanbidding en singer-songwriter langskomen.

Boek Damascus!

Wij willen onze nieuwe tracks graag met zoveel mogelijk mensen delen. Daarom komen we graag op jouw event spelen. We bieden verschillende opties en voor alle vormen geldt: de lengte van de set, en daarmee de kosten, kunnen in samenspraak met de organisatie variëren. Neem via het formulier contact met ons op over de agendamogelijkheden en prijzen!

Download onze presskit (.zip)