Contact

Boek Damascus voor een optreden bij jou in de buurt of stel een vraag.

Optreden met band

Met een complete band inclusief toetsen, gitaren, percussie en achtergrondzang maken we een fantastisch muzikaal feestje van dit optreden. Zeer gevarieerd in muzikale stijlen, waarbij naast rap ook reggae, aanbidding en singer-songwriter langskomen.

Reguliere show

Een regulier optreden is een optreden met veel nadruk op interactie, energie en sfeer: we maken er een feest van! We wisselen partytracks af met meer serieuze nummers, maar de nadruk ligt op het hebben van een goede tijd samen. Ideaal voor festivals, concerten, jongerenavonden etc. Optioneel nemen we ook een DJ mee voor deze optredens.

Akoestisch optreden

Meer dan de theaterdienst richt een akoestisch optreden zich op luisterliedjes en tekst. Doordat de vorm wat rustiger is, spreekt het een bredere doelgroep aan dan alleen jongeren en is het op meerdere plekken te programmeren. Muzikale begeleiding bestaat uit gitaar en cajon.

Theateroptreden

In een volledig verzorgde theaterdienst nemen we jong en oud mee op een muzikale reis rondom het thema ‘Wie Ziet Mij’? Zien wij de ander die anders denkt, er anders uitziet of misschien ergens anders woont? En is dat niet juist wat Jezus ons leert: de ander zien door Zijn ogen? De theaterdienst bevat naast eigen (deels akoestische) nummers, spoken word en video zo gewenst ook een blok aanbidding en een praatje. Eigentijds, divers en prikkelend. Indien gewenst kan ook een deel van een (jongeren)dienst ingevuld worden met dit programma.

Boek Damascus!

Neem via info@damascushiphop.nl contact met ons op over de agendamogelijkheden. Gage voor een optreden in standaard bezetting bedraagt € 650,- exclusief 9% btw en reiskosten, inclusief volledige band is de gage € 900,- exclusief 9% btw en reiskosten. Mochten de kosten een onoverbrugbaar probleem vormen, neem dan contact op en doe een passend voorstel.

Download onze presskit (.zip)