Eline Edens maakt sinds 2016 onderdeel uit van Damascus als vaste zangeres. Haar stemgeluid drukt een flinke stempel op de sound van het 3e album van Damascus; Nieuwe Ronde Nieuwe Kansen, dat op 17 februari 2018 verschijnt. Het nummer Volmaakt komt voort uit het verlangen van Eline om iets te laten zien van Gods liefde voor vrouwen in het bijzonder.

Eline: “Ik weet hoe het is om als jonge vrouw op te groeien en ontzettend onzeker over jezelf te zijn, zonder dat de buitenwereld daar iets van merkt. Zeker op social media is waardering van anderen zo’n groot ding geworden. God heeft me steeds meer laten zien hoe ik waardevol ik ben in Zijn ogen, en dat ik daar mijn kracht en zelfvertrouwen uit mag halen. Alle leden van Damascus hebben een zelfgeschreven nummer op het album; ik vond het superbelangrijk om juist deze boodschap over te brengen aan alle jonge meiden en vrouwen die worstelen met hun zelfbeeld!”

In de videoclip zie je dames van verschillende generaties en achtergronden die de teksten van het nummer lipdubben. Het nummer Volmaakt staat op Nieuwe Ronde Nieuwe Kansen en wordt natuurlijk ook gespeeld op de releaseparty op 17 februari 2018 in Dordrecht. Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.