Damascus bracht onlangs haar derde studioalbum uit, Nieuwe Ronde Nieuwe Kansen. Eén van de best beluisterde nummers tot nu toe is Glorieus, een lied waarin het paasverhaal door de ogen van drie toeschouwers op indringende wijze wordt verteld. Speciaal voor dit nummer animeerde Kalma Design, bekend van eerder werk voor EO Visie, Ark Media, Huis van Belle en anderen, een bijzondere video. “We hopen dat de video in aanloop naar Pasen voor kerken en organisaties helpt om het Paasverhaal dichtbij de mensen te brengen,” aldus MaddoC van Damascus

Om dat voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken, is de video niet alleen op YouTube te zien, maar ook gratis te downloaden via deze link.

Nieuwe Ronde Nieuwe Kansen van Damascus wordt goed ontvangen; waarbij met name de variatie, eerlijkheid en muzikaliteit worden geroemd. De eerste single Het Licht met Kinga Ban werd al meer dan 100.000 keer bekeken en beluisterd. Daarnaast staat het album al enkele weken in de Nederlandse Gospel top 10 en was de plaat ook Album van de Week op Seven FM. De release werd gevierd met een concert in Bonfire Dordrecht, waar ruim 400 betalende bezoekers op af kwamen. Voor een impressie zie onderstaande video: