1 januari: is er een betere datum om een single met de titel ‘Nieuwe Ronde Nieuwe Kansen’ uit te brengen? In een kleurrijke video vol gekke twists en strakke choreografie brengen Damascus en Reyer een boodschap van hoop. ‘Durf te zoeken, te proberen en te falen. Durf de confronterende vragen te stellen, fouten te erkennen en opnieuw te beginnen. Durf alles los te laten, je basis (opnieuw) te vinden en te groeien. Durf jezelf te zijn, zoals je bent bedoeld. Nieuwe ronde nieuwe kansen!’ 

Het gelijknamige 3e album van Damascus verschijnt op zaterdag 17 februari 2018 en bevat 13 tracks. Door de komst van zangeres Eline Edens is de sound van Damascus sterk verandert ten opzichte van de eerste twee albums. Wat echter gebleven is zijn de eerlijke en confronterende teksten. Eerder verschenen de singles Het Licht met Kinga Bán, Wie Ziet Mij en Voapen.

De albumrelease wordt gevierd met een grootse releaseparty op 17-02 in Bonfire, Dordrecht. Een complete band, Reyer en Jay-Way zullen hun medewerking verlenen. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via Events4Christ.