Bij een nieuwe EP hoort ook een nieuw shirt! Onze wensen: fresh, goede kwaliteit, duurzaam geproduceerd. Vandaar dat we een samenwerking zijn aangegaan met Fair Rebel.

Fair Rebel stelt hoge eisen te stellen aan zowel het gehele productieproces als aan de duurzaamheid. ‘Fair’ en ‘duurzaam’ kent vele certificeringen, de één beter gewaarborgd dan de ander. Zij zoeken voortdurend naar samenwerkingen met bedrijven die willen staan voor eerlijke en duurzame kleding.

Dat betekent dat ze willen dat iedere schakel in de productieketen een eerlijke prijs krijgt voor haar product. En dat de omstandigheden waaronder gewerkt wordt menswaardig zijn. Dus geen kinderarbeid, geen uitbuiting, geen extreem lange werkdagen en de productieprocessen moeten uitsluitend milieuvriendelijk zijn. Als je thuis bent in de wereld van duurzaam en fair, dan weet je dat dit een proces is wat voortdurend in beweging is en die ook voortdurend gemonitord moet worden. Geen enkel bedrijf kan stellen 100% fair en duurzaam te zijn, FairRebel dus ook niet. Wat ze wel kunnen stellen is dat ze zich 100% in zullen zetten voor een eerlijke wereld met respect voor Gods schepping en dus zullen anticiperen waar dat nodig is.

https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/damascus/a-57199534/officiele-t-shirts-damascus/t-shirt-niet-van-deze-wereld/