Tropische temperaturen, oneindig lange stranddagen, kleurige outfits: de zomer ligt net achter ons maar voelt alweer als een eeuwigheid geleden. De mannen en dame van Damascus doken onlangs de studio van Reyer in om dat goede gevoel terug te brengen en jullie dé nazomerhit van 2020 te bezorgen: Allez! Een vrolijke uptempo track met als boodschap dat God groot is, ook in ons falen. Met de energieke dansers van Mind Connected werd vervolgens binnen no time een kleurrijke video geschoten.

#ALLEZCHALLENGE
Heb jij de meest gekke dansmoves in huis? Met deze video lanceert Damascus de #ALLEZCHALLENGE. Check het instructiefilmpje op onze TikTok of Insta, post een dansfilmpje op je socials en tag ons. De drie beste inzendingen zullen we reposten en krijgen een fairtrade Niet Van Deze Wereld shirt opgestuurd!

Allez is één van de laatste singles van het Niet Van Deze Wereld project. Dit najaar zal de bijbehorende EP, in tegenstelling tot eerdere berichten, toch in beperkte oplage fysiek verschijnen. Naast bekende tracks als Overwinnen en Voor Nu Genoeg hoor je daarop nog twee gloednieuwe nummers.